تحقیق در مورد جـلـبگـهای خوراکی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 7 صفحه
قسمتی از متن .doc :
آبزیان جانوری تک سلولی و پر سلولی
جـلـبکـها (آلگها)(algae): جـلبک هـا از دستـه آغـازیـان فتواتوتروف می بـاشند، یعـنـی قادرند با فتوسنتز مواد غیرارگـانـیـک را بـه مـواد ارگـانیک تبدیل کنند. فتوسنتز فرآیندی اسـت کـه طی آن نور خورشید و دی اکسید کربن به غذا و اکسـیـژن تبدیل میشود. 73 تا 87 درصد اکسیژن کره زمین توسط جلبکها (فیتوپلانکتونها) تولید میگردد. فیتوپلانکتونها جـزو جــلبکهای تک سلولی بوده، و نخستین حلقه زنجیره غذایی جانوران آبزی را تشکیل می دهند. جلبک ها عمدتاً در آبهای کم عمق می رویند. اما زیستگاه آنها میتواند در خشکی و مناطق مرطوب، صخره ها، چشمه های آب گرم، سنگها و صخره ها، فاضلاب ها و مناطق برفی نیز باشد. همچنین جلبک ها بصورت همزیستی و یا انگل نیز زیست میکنند. جلبک ها برای رشد به نور خورشید، دی اکسید کربن(CO2) ، آب و مواد معدنی نیاز دارند. جلبکها مانند گیاهان حاوی کلروفیل و قابلیت فتوسنتز میباشند، اما برخلاف آنها فاقد ریشه، ساقه، برگ و گل هستند. دیواره سلولی جلبکها از سلولز، گلیکوپروتئین ها و پلی ساکاریدها تشکیل یافته است. ذخیره غذایی در جلبک ها نیز به شکل نشاسته است.(برخی نیز بصورت روغنها و قندهای گوناگون).
تقسیم بندی جلبک ها:
1-جلبک های پر سلولی (ماکرو آلگ ها)(SEAWEED):
- جلبک های قرمز(رودوفیت ها): مانند نوری(NORI) ،(IRISH MOSS) و دولس(DULCE) - جلبک های قهوه ای (فائوفیتها): نظیر کلپ (KELP)، سارگاسومSARGASSUM(KOMBU)،(WAKAME)،(ARAME) و(HIJIKI)
- جلبک های سبز (کلروفیت): نظیر کاهوی دریایی(ULVA) - جلبک های طلایی
نکته: حجم تولید جهانی ماکرو آلگ ها حدود 5 میلیون تن است که شامل 67 درصد آلگ های قرمز ، 30 درصد آلگ های قهوه ای و 3 درصد آلگ های سبز و میکرو الگ ها است.
2- جلبک های تک سلولی(میکرو آلگها):
- فیتوپلانکتونها و دیاتوم ها.
- کلرلا(CHLORELLA)(کلرلا ولگاریس): یک نوع جلبک سبز است. از آنجایی که دیواره سلولی آن از سلولز است از اینرو آن را بشکل پودر در می آورند تا هضم آن آسان شود. بصورت مکمل غذایی عرضه میشود، نظیر (ALGOMED) در ایران.
- اسپیرولینا (SPIRULINA): نوعی سیانوباکتری و یا جلبک سبز-آبی میباشد. بصورت مکمل غذایی عرضه میگردد.
- (DUNALIELLA): بصورت مکمل غذایی عرضه میگردد. غنی از بتاکاروتن و حاوی 18 تا 22 نوع اسید آمینه است.
نکته: عصاره میکرو آلگ ها به اشکال کپسول، پودر و قرص قابل تهیه است.
3- سیانوباکتریها(CYANOBACTERIA): که به جلبک های سبز-آبی نیز شهرت دارند، در واقع نوعی باکتری میباشند که قابلیت فتوسنتز نیز دارند. برخی از آنها تولید سم کرده و در حیوانات و انسان ممکن است ایجاد مسمومیت کنند.
مصارف جلبک ها:
1-صنایع غذایی.
2-مکمل های غذایی.
3-تهیه کود.
4-منبع انرژی: به عنوان بیودیزل (بیودیزل سوختی تجدید پذیر و تجزیه پذیر است که از روغن گیاهی و یا چربی حیوانی به دست می آید. این سوخت را می توان به راحتی با گازوییل مخلوط و در خودروهای گازوییل سوز استفاده کرد)
5-تهیه هیدروژن: جلبک ها در غیاب سولفور عوض رها سازی اکسیژن، هیدورژن تولید میکنند.
6-مصارف دارویی.
7-مصارف بهداشتی، آرایشی.
8-کنترل آلودگی: زدودن دی اکسید کربن هوا، جذب پسماند کودها از رواناب های مزارع، تصفیه فاضلا بها.
9-به عنوان علوفه.
10-جایگزینی رنگدانه های شیمیایی با رنگدانه های جلبک.
11-استخراج روغن از جلبک ها که مصارف صنعتی فراوان دارد.
12-استتخراج آگار، آلژینات و کاراژینان.
- آگار(AGAR/AGAR-AGAR/KANTEN): نوعی پلی ساکارید است که از جلبک های قرمز استخراج میشود. آگار به عنوان محیط کشت باکتریها و قارچها، ملین، عامل تغلیظ کننده (در ژلاتین، بستنی، شیرینی ها، نوشیدنی ها و سوپ ها)، پایدار کننده، کنترل چاقی و دیابت، و مواد قالبگیری در دندانسازیها استفاده میگردد.
- آلژینات(ALGINATE): یا اسید آلژنیک یک صمغ چسبناک است، که در دیواره سلولی جلبک های قهوه ای به وفور یافت میشود. در آب نامحلول بوده اما جاذب آب است. طیف وسیع مصارف آلژینات شامل: در محصولات لاغری، تولید کاغذ و منسوجات، ضد آب و ضد آتش کردن منسوجات، عامل ژلاتین کننده و تغلیظ کننده (در نوشیدنی ها، بستنی ها و مواد آرایشی)، عامل سم زدا (جذب فلزات سمی از خون)، در تهیه آنتی اسید ها، مواد قالبگیری در دندانپزشکی، چسبها، رنگدانه ها و پوشش زخمها.
- کاراژینان(CARRAGEENANS): نوعی پلی ساکارید است که از جلبک های قرمز استحراج میگردد. در آب داغ نیز حل میگردد. مصارف آن شامل: عامل تغلیظ کننده (در بستنی، دسرها، سسها، ژلها)، پایدار کننده در خمیر دندانها، عامل تغلیظ کننده در مواد آرایشی و شامپو، بعنوان نگهدارنده در فرآورده های گوشتی.
نکته: در ایرلند استخرهای درمانگری وجود دارد که از آب دریا و جلبک پر شده اند. به عقیده ایرلندی ها قرار گرفتن در این استخرها در تسکین دردهای روماتیسمی و آرتریت موثر است.
ارزش تغذیه ای جلبک ها:
1- چربی جلبک ها بسیار اندک بوده و کم کالری هستند.
2-غنی از فیبر میباشند.
3-غنی از مواد معدنی از جمله کلسیم، آهن، منیزیوم، سلنیوم، روی، مس، پتاسیم، سدیم، و کرم میباشند.
4-حاوی ویتامینهای B1,B12,B2,B9، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین A به شکل بتاکاروتن میباشند.
5- منبع پروتئین میباشند. به ویژه جلبک نوری(NORI) که 25 تا 35 درصد وزن خشک آن از پروتئین تشکیل یافته است.
6-حاوی کلروفیل میباشند. کلروفیل از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری میکند.
7-غنی از اسیدهای نوکلئیک DNA و RNA میباشند.
8-حاوی اسید های چرب غیر اشباع امگا 3 و 6 میباشند.
مکمل های غذایی اسپیرولینا و کلرلا:
55 تا 77 درصد وزن خشک اسپیرولینا و 45 تا 55 درصد وزن خشک کلرلا از پروتئین تشکیل یافته است. واجد تمام اسید آمینه های ضروری بوده و پروتئین کامل محسوب میگردند. البته نه به کیفیت پروتئین گوشت، شیر و تخم مرغ. از سویی میزان جذب پروتئین این مکمل ها بالا میباشد.
فواید مکمل های میکرو آلگ ها برای سلامتی:
1-سم زدایی: با فلزات سنگین نظیر جیوه، سرب، کادمیوم، آرسنیک و سموم حشره کش ترکیب و آن را از بدن خارج میکند.
2-تقویت سیستم ایمنی بدن.
3-پاک سازی سیستم گوارش.
4-کاهش فشار خون.
5-ضد یبوست.
6- آنتی اکسیدان قوی و مقابله با رادیکال های آزاد.
7-خواص ضد سرطانی.
8-ضد باکتری.
9-تعدیل کننده هورمونها.
10-تاثیر مثبت بروی پوست و موها.
11-بهبود متابولیسم بدن.
12-تصفیه کننده کبد و بهبود سلامت تیروئید.
13-انرژی زا.
14-افزایش دهنده باکتریهای مفید روده.
15-تسریع روند التیام زخمها بخاطر وجود فاکتور رشد در آنها.
16-خواص ضد التهابی دارند.
16-خشبو کننده تنفس.
نکته: موارد فوق تنها ادعای تولید کنندگان مکملهای میکروآلگ ها بوده و این مکملها نبایستی به عنوان دارو جهت درمان بیماری استفاده گردند. اما از سویی مصرف آنها کاملا بی خطر بوده، و دارای ارزش تغذیه ای خوبی میباشند.
احتیاط در مصرف قرصهای مکمل میکروآلگ ها:
1-در حدود 30 درصد افراد به جلبک ها آلرژی دارند.
2-زنان باردار و شیرده بهتر است از این مکملها مصرف نکنند.
نکته آخر:
توصیه ما به شما اینکه بیشتر از محصولات ماکرو آلگها استفاده کنید .
پرورش آبزیان :
سایر محصولات :
تحقیق در مورد جـلـبگـهای خوراکی
تحقیق در مورد جـلـبگـهای خوراکی...
دانلود گزارش کارآموزی نقش روابط عمومی در دانشگاه آزاد اسلامیدانلود گزارش کارآموزی نقش...
دانلود مرکز آفرینش هنری یزددانلود مرکز آفرینش هنری...
تحقیق در مورد جغرافیای طبیعیتحقیق در مورد...
دانلود محصولات لبنی می ماسدانلود محصولات لبنی...
تحقیق در مورد جریان شناسی جناح های سیاسیتحقیق در مورد جریان شناسی جناح...
دانلود گزارش کارآموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجاندانلود گزارش کارآموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان...
نمونه فرم رزومه cv آماده برای مصاحبه آزمون دکتری با فرمت وردwordنمونه فرم رزومه ...
دانلود مجموعه دولتی گاوداری هنرستان شهید بهشتیدانلود مجموعه دولتی گاوداری هنرستان شهید...
تحقیق در مورد جایگاه ویژه کارآفرینانتحقیق در مورد جایگاه...
دانلود مجتمع پزشکاندانلود مجتمع پزشکان...
دانلود گزارش کارآموزی حسابداری بازرگانی شرکت مانتل سهامی خاصدانلود گزارش کارآموزی حسابداری بازرگانی...
تحقیق در مورد جایگاه برنامه ریزی درسی در سیستم آموزش و پرورشتحقیق در مورد جایگاه...
دانلود مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات حرارتی برودتیدانلود مبدلهای حرارتی نیروگاهی و تأسیسات...
تحقیق در مورد جاواتحقیق در مورد جاوا...
دانلود گزارش کارآموزی واحد رایانه سیستم آموزش و پرورشدانلود گزارش کارآموزی واحد رایانه سیستم آموزش...
دانلود مانیتور 49 صدانلود مانیتور 49 ص...
تحقیق در مورد جامعه شناسی ارتباطاتتحقیق در مورد جامعه...
دانلود کنترل کیفیت M S A S P Cدانلود کنترل کیفیت M S...
دانلود گزارش کارآموزی آزمایشگاه کنترل کیفیتدانلود گزارش کارآموزی آزمایشگاه کنترل کیفیت...
تحقیق در مورد جاسوسی شبکهایتحقیق در مورد جاسوسی شبکهای...
دانلود کــارآمــوزی زراعت و اصلاح نباتات ایستگاه تحقیقاتی عراقیمحلهدانلود کــارآمــوزی زراعت و اصلاح نباتات...
تحقیق در مورد تیتراسیونتحقیق در مورد تیتراسیون...
دانلود گزارش کارآموزی رنگ و رزیندانلود گزارش کارآموزی رنگ و رزین...
تحقیق در مورد تیفوس کنه ایتحقیق در مورد تیفوس کنه ای...
دانلود کامپیوتر ICDLدانلود کامپیوتر ICDL...
تحقیق در مورد تولید علم و ضرورتهای اساسی نهادینه سازی آنتحقیق در مورد...
دانلود پروژه کارآموزی معماری، پروژه ساختمانیدانلود پروژه کارآموزی معماری،...
دانلود کاشی چینی ایراندانلود کاشی چینی...
تحقیق در مورد تولد حضرت فاطمهتحقیق در مورد تولد...
دانلود کارآموزی کنترل کیفیت و تولید محصولات داروئی – بهداشتیدانلود کارآموزی کنترل...
دانلود کاروزی مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان گلستاندانلود کاروزی مرکز تحقیقات...
تحقیق در مورد توصیه براى زیباسازى آشپزخانهتحقیق در مورد توصیه براى زیباسازى...
دانلود کارورزی شرکت همراه سیستم درگزدانلود کارورزی شرکت همراه سیستم درگز...
تحقیق در مورد توسعه سیستمهای کشاورزی سازگار با محیط زیستتحقیق در مورد توسعه سیستمهای...
دانلود کارآموزی بررسی نیروگاه سیکل ترکیبی شهید رجایی قزویندانلود کارآموزی بررسی...
تحقیق در مورد توربـــین های بادیتحقیق در مورد توربـــین...
دانلود گزارش کارآموزی اتوماسیون صنعتی PLCدانلود گزارش کارآموزی اتوماسیون صنعتی...
دانلود کارورزی کامپیوتر شرکت سهند رایانه صبادانلود کارورزی کامپیوتر شرکت سهند رایانه صبا...
تحقیق در مورد توان رقابت جهانیتحقیق در مورد...
دانلود کارورزی مدد جوییدانلود کارورزی مدد جویی...
تحقیق در مورد تفکیک قوا 14 صتحقیق در مورد تفکیک...
دانلود گزارش کارآموزی حسابداری شرکت نوید آبگستر تهراندانلود گزارش کارآموزی حسابداری شرکت نوید...
دانلود کارورزی اصلاح بذردانلود کارورزی اصلاح بذر...
تحقیق در مورد تفریحات سالم و سازنده از نظر اسلامتحقیق در مورد تفریحات سالم و...
دانلود قانون کاردانلود قانون کار...
دانلود کارخانه نوشابه سازی دزنوشدانلود کارخانه نوشابه سازی...
تحقیق در مورد تفاوتهای حوادث رانندگی در آلمان و ایرانتحقیق در مورد تفاوتهای حوادث...
دانلود کارخانه سیمان شیرازدانلود کارخانه سیمان شیراز...
دانلود گزارش کارآموزی تاسیسات گرماییدانلود گزارش کارآموزی...
کتاب جامع و کم نظیر آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ پروژه محورسورس کد حل جدول سیمپلکس (simplex) با زبان سی شارپ
تحقیق درباره ایمن سازی خانواده
بسته ویدیویی آموزش کامل ایمیل مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی
کتاب جامع و کم نظیر آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ پروژه محور
سورس کد حل جدول سیمپلکس (simplex) با زبان سی شارپ
دانلود 25 قطعه کد و سورس کد کاربردی با زبان سی شارپ
سوورس کد محاسبه و نمایش جدول ضرب در خروجی با زبان سی شارپ
سوروس کدحل دستگاه معادلات به روش fft و dfd به زبان سی شارپ
پاورپوینت ارزشمند درباره گزیده ای از کتاب فوق ستاره فروش اثری از برایان تریسی
سورس کد محاسبه ماکزیمم مینیمم و میانگین سه عدد با زبان سی شارپ
کتاب ارزشمند مدیریت زمان و موفقیت اثری از برایان تریسی
پروژه پیاده سازی سیستم آموزشگاه زبان با زبان دلفی به همراه سورس کدها
بسته ویدیویی آموزش کامل ایمیل مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی
پروژه سیستم حقوق دستمزد بیمارستان با نرم افزار اکسل
بسته ویدیویی آموزشی ایجاد و ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان {مثل همین فروشگاه}
سورس کد محاسبه حقوق مالیات و بیمه کارمند با زبان سی شارپ
کتاب کاربردی شصت راز طلایی مدیریت زمان و اصول موفقیت
کتاب موفقیت از دیدگاه بزرگان و دانشمندان ارزشمند جهان
بسته ویدیویی آموزش تکنیکهای روانشناسی فروش در کسب و کارهای اینترنتی
تحقیق درباره بررسی و ارزیابی نانو لوله های کربنی و اثر میدانی نانو لوله ها
پروژه درس مهندسی نرم افزار سیستم مدیریت فروشگاه
طرح توجیهی بررسی احداث نیروگاه 1.2 مگاواتی فتوولتائیک در شهرستان ایرانشهر
تحقیق درباره ارزیابی و بررسی خود تنظیمی فردی در آموزش
پروژه کامل و جامع درباره ارزیابی پستهای توزیع برق
پاورپوینت در مورد تاثیر افزایش کربن دی اکسید بر روی کره زمین
دانلود کتاب کاربردی و کم یاب زبان تخصصی ICDL
سورس کد حل دستگاه معادلات به روش گوس جردن با زبان سی شارپ
تحقیق و پروژه جامع درباره مقایسه رضایت زنان شاغل و خانه دار جهت بهبود زندگی زناشویی
سورس کد محاسبه محیط و مساحت مستطیل با زبان سی شارپ
سورس کد حل انتگرال خطی تگ گانه با زبان سی شارپ
آموزش جامع زبان برنامه نویسی قدرتمند جاوا
سورس کد پیاده سازی بازی دوز به روش گرافیکی با زبان سی شارپ
سورس کد تعیین ریشه های معادله درجه دوم با زبان سی شارپ
تحقیق درباره جرایم علیه اموال و مالکیت
تحقیق در مورد اعجاز عددى و نظم ریاضی قرآن
پاورپوینت در مورد پژوهش , مشکلات کنونی پژوهش و پیامدهای آن
پاورپوینت در مورد تمرین نشانه ی آ اوّل و آ غیر اوّل (تحقیق دانش آموزی)
پاورپوینت در مورد بررسی بناهای پیش از اسلام
کلمات کلیدی :عامل غلیظ کننده مکمل غذایی عرضه بصور مکمل غذایی پروئین شکیل یافه غذایی عرضه میگردد مورد جـلـبگـهای خوراکی جلبک های های قرمز غلیظ کننده آلگ های های سبز درصد آلگ بصور مکمل مکمل غذایی میباشند کننده غذایی سلولی پروئین میگردد مصارف
- ۹۶/۰۹/۰۸